EKOLOGICKÉ ŘEŠENÍ PRO VÁŠ KULTURNÍ SÁL

S rostoucím povědomím o uhlíkové stopě naší planety se stále více obcí a měst rozhoduje investovat do ekologicky šetrných řešení. Ať už se bavíme o:

✅ Recyklaci a třídění odpadů, která vede k snížení odpadu. V tomto odvětví, jsme se jako Česká republika vyšplhali ve světovém žebříčku do předních příček.
✅ Úpravy veřejných prostorů: Aktivní výsadbu stromů a keřů nebo instalace solárních panelů či dobíjejících stanic pro elektromobily
✅ Ekologičtější doprava: Vzniká více cyklostezek, rozvíjí se možnost zápůjčky elektrokol nebo elektrokoloběžek
✅ A mnoho dalších

Sobětuchy

Díky této podpoře je tak mnoho lidí motivováno hledat ekologické alternativy ve všech oblastech svého života ať už se jedná o přechod k papírovým brčkám až k ekologickému řešení pro židle a stoly.

Ale nebojte se u židlí a stolů to není stejné jako u papírových brček, která se po pár použití rozmáčí a jsou dále nepoužitelné. Koncept udržitelnosti židlí a stolů pro kulturní sály, jsme chytili za druhý konec. Díky tomu nejen šetříme přírodu, ale také židle a stoly poskytnou vynikající komfort a smysl pro design.

 

UDRŽITELNOST VE VÝROBĚ
Jednou ze zásad udržitelnosti, začíná u výroby stolů ST-106 a ST-105. Tyto stoly jsme navrhli ve dvou variantách: Prémium a ekonomy.

EKONOMY
Dáváme značný důraz na spotřebu materiálů a minimalizaci zbytků, při řezání desek, tak mohou léta jít příčně i podélně v závislosti na formát desky. Mimoto snižujeme i celkový objem použitých materiálů, například síla lubů desky je snížena na 18 mm. Dále pak deska zesilujeme na 36 mm obvodovým rámečkem.

Ekonomy

Výhody:
✅ Důraz na udržitelnost bez kompromisu na výdrž
✅ Ekonomičtější řešení
✅ Nižší spotřeba materiálů 

Nevýhody:
❌ Bez možnosti atypický rozměrů
❌ Bez možnosti doplňků

 

PRÉMIUM
Dáváme naopak důraz na design, kdy je přesah desky minimální. Síla desek je 36 mm v celé své ploše a směr letokruhů je vždy po delší straně, tedy věrně imituje masiv.

Premium

Výhody:
✅ Důraz na design
✅ Směr letokruhů vždy po delší straně
✅ Záruka na 5 let
✅ Vyrobeno v ČR
✅ Možnost atypický rozměrů a doplňků
✅ Bez kompromisu na výdrž a stabilitu

Nevýhody:
❌ Vyšší cena
Větší spotřeba materiálů

 

UDRŽITELNOST V KULTURNÍM SÁLE
Jsme si plně vědomi, že kulturní sály a obřadní síně jsou místy s vysokou návštěvností a intenzivním provozem.

Židle nejčastěji nejvíce trpí při:
☹️ Častém přesouvání a manipulaci
☹️ Nešetrném zacházení
☹️ Houpání na židlích
☹️ Tancování na stolech

Koncept udržitelnosti jsme proto v RESSEDu podchytili tak, že jsme se pečlivě zaměřili na tyto aspekty a židle jsou speciálně upravené do náročného provozu. Používáme kvalitní materiály a moderní konstrukční techniky, které zajišťují pevnost a trvanlivost nábytku i při intenzivním využívání.

Naprosto minimalizují nutnost oprav a výměn nábytku. Šetříte čas, energii, ale i Vaši peněženku. A abychom dali najevo, že za naše židle dáme ruku do ohně, tak pro nejprodávanější kousky poskytujeme záruku na pevnost konstrukce až na 10 let.

 

 

 

 

 

 

A abychom vám poskytli ještě větší jistotu, zavazujeme se, že v případě jakýchkoli problémů s pevností konstrukce těchto židlí během 10 let od nákupu, vám poskytneme odpovídající opravu nebo náhradu, aby Váš kulturní sál mohl dál sloužit pro různé akce.

S námi můžete přemýšlet o budoucnosti vašeho kulturního zařízení s klidem a důvěrou. Jsme tu, abychom vám poskytli ekologické a odolné nábytkové řešení, šetřící přírodu a zároveň splňuje nejvyšší standardy kvality. Přispějme společně k udržitelné budoucnosti a komfortu vaší obce či města.

 

%universal_form%