PO 10 LETECH ZMĚNA - REBRANDING!

K 10. NAROZENINÁM JSME SI NADĚLILI NOVÉ LOGO! Rebrandingem, který lépe odráží naše hluboké hodnoty a vizi. Nové logo není jen estetickou změnou, je to symbol našeho neustálého rozvoje a zlepšování našich služeb. Snažíme se neustále posouvat hranice ve svém odvětví a přinášet vám to nejlepší, co můžeme nabídnout. Nové logo je jen začátek...

logo timeline

 

Pár slov od kreativce:

"Pracoval jsem na novém logu s cílem vytvořit design, který bude pro firmu Ressed univerzální. Inspirací pro mě byla myšlenka, že logo by mělo být schopno představovat různé prvky, jako je židle nebo jiný neurčitý ornament (slon?). Toužil jsem po tom, aby logo bylo flexibilní a neomezovalo RESSED v konkrétním směru.

Při redesignu musíme jednat obezřetně, zvlášť u značek, které jsou na trhu tak dlouho jako Ressed. Proto bylo i důležité zachovat základních prvků, které jsou pro firmu Ressed charakteristické, tím prvkem je modrá barva. Při práci na logu jsem dbal na to, aby v sobě neslo poselství souznění se zákazníky. Chceme, aby značka byla vnímána jako partner, který naslouchá a reaguje na potřeby svých klientů. S tímto cílem jsem tvořil design, který je moderní, elegantní a zároveň responzivní. Věřím, že nové logo reflektuje hodnoty a stane se dlouhodobým symbolem na několik dekád.

Ať slouží."


David Stráček
- Grafický designér | Kreativio