O čalouněných restauračních lavicích a boxech

Na co si dát pozor při výběru lavic na míru?

Lavicové sezení představuje tradiční způsob sezení již po tisíce let. Pokud lavice na míru právě vybíráte, určitě se zamyslete nad následujícími body, aby byl výsledek perfektní.

Vyberte dodavatele, který skutečně dodá lavici na míru

Na trhu se nejčastěji setkáte s modulovými prvky s chudou nabídkou potahů, které však nikdy nezapadnou do interiéru tak jako lavice, která bude vyráběná přesně podle rozměrových potřeb vašeho interiéru. Je to stejné jako sektorová kuchyň nebo kuchyň na míru od truhláře. Těžké při zapracovávání do prostoru a výsledný efekt nestojí za nic.

Výroba čalouněné lavice na míru do restaurace | Ressed

Reference lavic v restauracích či kavárnách

Prostudujte si reference firmy, která vám lavice nabízí. Má za sebou firma několik realizací restauračních lavic? Prohlédněte si fotky nebo si běžte sednout do konkrétního podniku. Jedině tak dostanete pravdivé informace přímo z provozu.

podle váhy poznáte kvalitu konstrukce

Je to jednoduché. Pokud je lavice těžká, tak to znamená, že obsahuje spoustu konstrukčního materiálu. Je to jeden z důležitých předpokladů pro výběr poctivého dodavatele. Nechcete přeci po roce provozu řešit problém, že se vám lavice rozpadá.

Co sledovat při výběru lavic a restauračních boxů či modulů na míru? RESSED vám poradí jak na to!

Široká škála koženek i látek se zátěžovou odolností

Vídáte na lavicích ve fastfoodech popraskanou koženku? Je to proto, že dodavatel vyhrál zakázku kvůli nízké ceně. Nejnižší cenu lavice totiž docílíte tím, že odfláknete konstrukci a zvolíte nekvalitní koženku. Pro vaši představu – jako dodavatelům se nám do ruky dostanou koženky, které se chlubí stejnými vlastnosti otěruvzdornosti. Jedna stojí třeba 90,- Kč bez DPH za 1 metr role, a druhá stojí 480,- bez DPH. Co si o tom máme myslet? Poctivému dodavateli nezbývá než si udělat vlastní testování a poté vybrat optimální poměr kvality a ceny. Není nejlepší vybrat nejlevnější, ale ani nejdražší. Chce to zkrátka vsadit na zkušenosti.

Koženková nebo látková lavice? | RESSED

Neomezujte se tvarově

Chtít rovnou lavici na míru od zdi ke zdi a zvolit si libovolně výšku či šířku by měl být základ. Vy si ale můžete navymýšlet rohové lavice do tvaru L, nebo rovnou podkovy do U. V obchodních centrech se vyskytují i sestavy lavic do kruhových tvarů. To vše by měl profesionální dodavatel hravě zvládnout. Pokud se dodavatel bude vyhýbat, pravděpodobně nedokáže nic jiného než objednat modulové dovozové prvky. Na ty ovšem pozor.

Hledáte kruhové (kulaté) lavice na míru do gastro provozů NEBO FASTFOODŮ? Oslovte profíky z firmy RESSED!

Různé druhy prošívání nejsou problém

Prosívání opěradla či sedáku je nedílnou součástí čalouněné lavice. Díky stylu prošívání dokážete perfektně ctít linie interiéru či drobného sedacího nábytku jako jsou židle nebo křesla. Tím docílíte perfektního doladění kolekce. U čalouněných restauračních lavic jsou oblíbené svisle prošívané pruhy. Dále se objevuje prošití na koso nebo na čtverce s vtaženými knoflíky.

Výroba - Prošívání restauračních lavic | Ressed

Vyžadujte nadstandardní záruku

Není vaší povinností znát veškeré vlastnosti, které ovlivňují kvalitu a dlouholetost restaurační lavice v prostoru. Vaše znalosti jsou jinde. Ovšem máte právo při výběru vyžadovat takovou záruku a servis, která vám zaručí mnoho spokojených bezstarostných let užívání. My ve firmě Ressed nabízíme záruku na konstrukční řešení minimálně 5 let.

 

SHRŇME SI VÝHODY ...

  • Při správném rozvržení dokáží lavice na míru perfektně oddělit soukromí sedících
  • Lavice jsou také velmi efektivní co do počtu sedících, zejména pro početné skupinky
  • Může se jednat o významnou designovou dominantu vašeho podniku
  • Čalouněné lavice na míru nabízí možnost pohodlného opření s vysokou opěrkou
  • Libovolné tvarové možnosti, které u židlí či křesel nejsou

Nevýhody čalouněných lavic na míru

  • Horší možnost snadné manipulace, modul s kvalitní konstrukcí váží 70kg a více
  • v případě nešetrného zacházení a potřeby servisu, je oprava lavice složitější

 

cHCETE VIDĚT LAVICE NA SHOWROOMU?

 

 %universal_form%