Rozpočet na vybavení Kulturního domu

"Vážení zastupitelé,
blíží se konec kalendářního roku a my víme, že to pro vás mimo jiné znamená plánováno rozpočtů na rok 2022. Vy, kteří zamýšlíte v příštím roce obnovu židlí nebo stolů, se nás často ptáte, kolik by měl být předběžný rozpočet na židli či stůl do kulturního sálu. Proto jsme se rozhodli vás v tomto emailu informovat. Není totiž nic horšího, než ,,podstřelený“ rozpočet a poté zjistit, že se do daného rozpočtu nedá s kvalitním produktem vejít."

 


RIZIKA, KTERÁ ČÍHAJÍ

Je potřeba si přiznat, že židle a stoly v kulturních sálech musí vydržet extrémní nápor při zábavě. Nikdo při plese nábytek šetřit nebude. Nakoupit takový nábytek na e-shopu nebo v nábytkovém domě, který má nabídku spíše pro domácnost, je obrovské riziko. Ze zkušeností víme, že takový nábytek vydrží v provozu kulturního domu zhruba 2 roky. Poté nastává rozklížení spojů a rychlý úbytek.

 

Rozklížení spojů
Rozbité spoje
problém se spojem židlí

 

všichni máme stejný záměr – RADOST A NE OSTUDU

My jako dodavatel a vy jako potenciální uživatel, máme společný záměr. Židle a stoly, které vydrží dlouhé roky klidně i pro více generací. Takový nábytek je ale potřeba pečlivě otestovat, což ve firmě RESSED děláme tlakovou zkouškou, jako například v tomto testu. Židle, která má být stohovatelná, vydržet desítky let a má být ergonomicky tvarovaná, nemůže stát 1 000 Kč. Při splnění těchto požadavků je to zkrátka nereálné.

 
Termíny vyrábění nábytku | Ressed

 

Sety-do-kulturních-sálů     Modelový příklad - úspora prostoru

V kulturním sále řeší pan starosta problém s prostorem a možností skladování 100 židlí a 25 stolů. Nabídli jsme mu stohovatelné židle, které může stohovat až 8 na sebe. K němu pak stabilní stoly. Zaslali jsme vzorník základních látek Bahama, aby mohl židle sladit s interiérem.

Starosta si vybral jednu z nejčastěji dodávaných židli mezi zastupiteli. Z-1026 v základní látce Bahama. Židli nakombinoval s 25 stabilními stoly ST-105 o rozměru 120 x 80 cm.

Pan starosta investoval 350 925 Kč s DPH do vybavení kulturního sálu. Díky stohovatelným židlím (až 8 na sebe) dokáže ušetřit hodně prostoru a snadno s nimi manipulují při přípravě plesů.

ŽIDLE 100 KS + STŮL 25 KS = 350 925 KČ S DPH

 


 

Set-1     MODELOVÝ PŘÍKLAD - MODERNÍ SÁL

Zastupitelé běžné obce se rozhodli, že pro své občany připraví nově vybavený kulturní dům, který zastoupí hlavní prostor pro akce a plesy. Záleží jim na moderním interiéru, proto vybrali 100x židlí Z-1038 v celodřevěné verzi s možností stohování na sebe. Židli zkombinovali s 25x zesílenými stoly o rozměru 120 x 80 cm.

Obec investovala 330 450 Kč s DPH do vybavení kulturního sálu. Stohovatelné židle jim pomáhají uspořit prostor a zesílené stoly vydrží i tu největší tancovačku.

 

ŽIDLE 100 KS + STŮL 25 KS = 330 450 KČ S DPH

 


NENAŠLI JSTE SE?

Pro stanovení rozpočtu vám doporučujeme nahlédnout do našeho nového ceníku v elektronické podobě. Zde jsou naše TOP produkty, které jsou léty vyzkoušené v provozech i v tlakových zkouškách. V neposlední řadě jsou nejoblíbenější mezi zastupiteli. V ceníku jsou uvedeny ceny včetně DPH a jsou odstupňované podle odebraného množství. Čím více objednáte, tím vyšší je sleva. Věříme, že vám tento ceník poslouží jako dostačující vodítko, pro plánování rozpočtů. Pokud budete mít zájem, napište nám. Rádi vám ceník zašleme v tištěné podobě nebo vám rovnou zašleme židle na zastupitelstvo na vyzkoušení.

 

Online ceník 2022

 

 

Zastupitelé pozor

Dostupnost veškerých materiálů, které jsou na židle i stoly potřeba jsou v současné době nedostatkovým zbožím. Bojujeme s ustálením dodání bukového dřevo, kovovými elementy, laky, lamino deskami, čalounění, pěny i obalovým materiálem. Ale nezoufejte! Je třeba pouze vybírat již s předstihem.


Doporučení od RESSEDU: Pokud chcete mít nové židle a stoly ve svém kulturním sále již na jaře. Jednejte o výběru co nejdříve. Rádi vám s výběrem poradíme a doporučíme ideální řešení.