Jak nejlépe vybrat lavice do malé čekárny?

Mnoho ordinací řeší stále častější problém ve svých malých čekárnách.  Jak co nejlépe uspořádat sedací nábytek (nejčastěji lavice), aby mohlo co nejvíce pacientů se zdravotními problémy při čekání na řadu sedět. Častým obrázkem jsou k prasknutí přeplněné čekárny plné nervozity, kde polovina pacientů musí stát. Navíc původní nábytek je dávno po své životnosti - nevzhledný a opotřebovaný. Do toho všeho náročné hygienické předpisy a normy.

             obr7              obr6

Jak tento problém v malé čekárně řešit?

Nabízí se logická a pochopitelná odpověď, která jak uvidíte později, není úplně tak jednoduchá, jak by se na první pohled zdálo. Nákupem a efektivním uspořádáním nových lavic.

Jenže zde nastává největší překážka:

Při podrobném hledání narazíte na standardní rozměry lavic v mnoha provedeních, to ano, ale vy řešíte každý centimetr. Potřebujete přidat minimálně další řadu lavic, nebo potřebujete lavici od zdi ke zdi, nebo například do rohu či kulatou. Nebo potřebujete obložit sloup dokola lavicí. Ať měříte, jak měříte, stále vám vychází, že nákupem standardních čekárenských lavic moc prostor v malé čekárně nevyřešíte. Navíc si vůbec nejste jisti, zda lze tento modul sestavit do rohu, nebo zády k sobě a máte plno dalších dotazů. To je přirozené.

Jaké je tedy nejlepší možné řešení?

Nechat vyrobit originální lavici na míru přímo do Vaší čekárny.

Přesně touto problematikou se tým Ressed zabývá.  Snažíme se vyhovět originálním požadavkům na rozměr, kvalitu do náročného prostředí a na hygienické předpisy včetně nenáročnosti na údržbu samotné lavice i pod ní.

Jak to vypadá v praxi? Co od nás dostanete?

1. pokud chcete, aby pacienti seděli zády k sobě, tak vám vyrobíme jednu oboustrannou celistvou lavici, kde ušetříte mnoho prostoru díky jednotnému opěráku

2. dokážeme vyrobit i nestandardní hloubku sedu, jako například na tomto obrázku

ressed-lavice

3. Délka přesně na míru: lavici vyrobíme například přesně od zdi ke zdi. Žádné standardizované rozměry, které vás svazují

4. Vyrobíme i rohové lavice do čekárny na míru

5. Potřebujete kulaté lavice nebo jinak tvarované? Přesně to je pro nás výzva

obr8

6. Originální moderní design:

Lavice do čekárny má v první řadě plnit funkci. Nám se ovšem tento přístup nelíbí. Proč by pacient, který chce řešit nějaký problém, je nervózní z návštěvy lékaře a čeká v místnosti s dalšími pacienty, měl ještě čekat v čekárně s nudným fádním vzhledem? Proč nevybrat moderní svěží a pozitivní vzhled?

obr1           obr2         obr3        obr4

7. Zátěžovou kvalitu, speciální materiály:

Víme, že některá oddělení fungují v provozu 24 hodin denně. To znamená velký nápor jak na potahovou koženku, tak na celou konstrukci. Naše koženky jsou speciálně vyráběny pro zdravotnictví se všemi příslušnými certifikáty a atesty. Neviditelné konstrukce jsou vždy tvořeny kovovými svařenci, ne pouze dřevem.

Pokud hledáte specialistu, který má originálně vyřešit lavice ve Vaší čekárně, neváhejte nás oslovit. Rádi vám poskytneme poradenství dispozičního návrhu a splníme Vaše náročně požadavky.

Vaše poptávky a dotazy zasílejte na info@ressed.cz nebo volejte 777 897 515. Doporučujeme zaslat jednoduchý plánek čekárny se základními rozměry pro naší rychlejší orientaci.

Pár tvarů pro inspiraci naleznete v kategorii Lavice do čekáren a chodeb