Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že vzorková prodejna bude v úterý 19.3. a úterý 26.3. fungovat v omezeném režimu z důvodu naší účasti na veletrhu. Děkujeme za pochopení.

Testovali jsme židli Z-1038 do náročných provozů

Do náročných provozů, jako například restaurací, kulturních domů nebo hospod, jsou potřeba kvalitní židle. Takové, které se jen tak nerozviklají a vydrží i náročné provozní podmínky. A především pohodlné. Například židle Z-1038 s celodřevěnou, těžko zničitelnou konstrukcí, která se do takových provozů naprosto hodí. Unese 8x víc než běžná židle – slona, kamión nebo třeba 106 dospělých chlapů. Ale benefitů je mnohem víc…

 Praktický povrch

Několik odstínů moření dřeva a stovky potahových látek zajistí, že se židle bude hodit do každého interiéru. Hrubší povrch sedáku působí plasticky a krásně dá vyniknout tvaru židle. Je vysoce odolný proti oděru, proto se nemusíte bát ošoupání. Výhodou je také stálobarevnost a vodoodpudivost. Navíc je nejen příjemný na omak, ale především nepřebírá okolní teplotu, proto je příjemné se na ni posadit i v zimě.

Známka: 4 z 5