Rozšiřujeme sortiment o zahradní nábytek

Ať už hledáte venkovní nábytek do Vaší restaurace, kavárny nebo hotelu, určitě se zastavte ve specializované prodejně na HOREKA nábytek ve východních Čechách. Najdete nás v Heřmanově Městci blízko Chrudimi v Pardubickém kraji. Nabízíme plastový, kovový a umělý ratanový nábytek. Najdete u nás zahradní sestavy na venkovní posezení, které disponují nosností až 150 kg. Primárně nabízíme židle a stoly. Vše přehledně k vidění venku, přímo pod vlajkou společnosti Ressed. Pokud zvažujete nákup nového sezení v segmentu HOREKA a potřebujete se nejdříve poradit, náš odborný personál je vám plně k dispozici.

 

Plastový nábytek

Dnes je v nabídce množství plastového zahradního nábytku a je rozhodně z čeho vybírat. Velkou výhodou nábytku z plastu je nízká hmotnost, lehká údržba a dobrá odolnost vůči venkovním podmínkám. Častý problém u levnějších výrobků je blednutí barev a nízká nosnost. Doporučujeme zvážit výběr o něco dražší, ale kvalitnější plastový nábytek. Takový nábytek nejen dobře vypadá, ale má také výrazně delší životnost a je odolný proti UV záření. V naší nabídce zákazníkům doporučujeme kvalitní Italský nábytek uznávané značky NARDI, který je většinou stohovatelný.

 

Italský nábytek Nardi z plastovou konstrukcí | Ressed
Plastová židle od výrobce Nardi v Italském provedení | Ressed
Italský nábytek Nardi z plastovou konstrukcí | Ressed

 

Posezení z umělého ratanu

Velkým hitem v oblasti zahradního sezení jsou bezesporu prvky imitace ratanu s kvalitními podsedáky a konferenční stolky, mnohdy se skleněnou deskou. Umělý ratanový nábytek osloví především svou odolností proti UV záření a špatnému počasí. Zahradní nábytek z technoratanu nevyžaduje velkou údržbu a je velmi lehký, nebledne, vyniká stabilitou a dlouhou životností. Kostru tvoří zpravidla hliníková konstrukce, která je opletena umělým ratanem. Následně je sezení opatřeno podsedáky, které jsou snadno vyjímatelné. Takto vzniká zajímavý design s velkým množstvím variací barev a kombinací, které se hodí na každou zahrádku v restauraci, nebo kavárně. Stoly z umělého ratanu jsou z pravidla vybaveny skleněnou deskou, hlavně za účelem ochrany proti počasí a také před drobnou nehodou.

  

Zahradní set křesílka a pohovka z technického ratanu | Ressed Venkovní křesílka z technického ratanu na zahradu | Ressed

 

KOvový zahradní nábytek

Chcete svou zahrádku opatřit moderním nábytkem, který bude v pohodě odolávat větru a dešti?  S kovovým zahradním nábytkem to není žádný problém. Moderní povrchové úpravy nebo použití hliníku, zaručí odolnost proti korozi a vlhkosti. Kovový nábytek do HOREKA segmentu je vždy ta správná volba.

 

 

Zahradní set do hotelů, restaurací a kaváren | Ressed Moderní zahradní stůl do kaváren a restaurací | Ressed

 

Až pojedete kolem, nezapomeňte přibrzdit U kruhového objezdu v Heřmanově Městci.

 

Specialisté na zahradní nábytek v Heřmanově Městci | Ressed