Hotelová restaurace má při výběru sedacího nábytku svá specifika

Jak vybrat vhodný sedací nábytek, aby vás hosté odměnili vysokým hodnocením, dobrou recenzí nebo jen příjemnou zpětnou vazbou?



Hotelová restaurace není jen restaurace. Je potřeba myslet na minimálně 3 účely. Chceme, aby se host příjemně nasnídal a nastartoval svůj den, poté aby poobědval a nakonec povečeřel. Mezitím někdy i vykrýváme potřeby kavárny. To vše má mimo hotel svá specifika a odlišnosti. My ale hledáme univerzální řešení pro všechny účely v jednom prostoru, které se v průběhu dne mění. 

Pro vhodné řešení je nejlépe pokládat si sami sobě důležité otázky, na které si odpovíte. Z těchto odpovědí nám vznikne jasný charakter židlí, stolů či lavic do vaší hotelové restaurace nebo jídelny.

 

Jaké otázky nám pomohou?

Paged_Bistro_Toscana_Warszawa_Polska_TOLO (3)

Kdo je váš ideální host? 

Rodina s dětmi, které vám při každém jídle přirozeně ušpiní židle, skáčou na nich nebo se houpají? V takovém případě je potřeba volit pevné materiály bez pěn a s minimem čalounění, takže spíše celodřevěné židle a stoly bez ubrusů. 

Nebo je váš zákazník movitý manažer s vybraným chováním, který vyžaduje luxus? Dopřejte mu více čalounění na minimalisticky hladkých nebo prošívaných luxusně zdobených židlí. Pokud se zaměřujete pouze na takové zákazníky, tak stojí za zvážení, zda nepoužít čalouněná křesílka s výškou sedu jako má židle. 

 

stůl webPotřebujete variabilitu nebo ne?

Hýbete v hotelové restauraci často s nábytkem a rovnáte různé tabule? Pro časté a snadné přemísťování je nutné volit lehký nábytek. Stohovatelné židle naskládáte na sebe a ušetříte místo na skladování. Stoly rovnané do tabulí by měly mít jen centrální nohu. Sice na nich hosté nemohou tancovat jako na vesnickém plese, ale určitě ocení, že během stolování nebudou narážet do nohou stolu. Pokud máte naopak jasné rozvržení restaurace, nebojte se zvolit na některou ze stěn lavici na míru a použít jídelní stoly, které mají 4 dřevěné nohy. Tato varianta přidává na pocitu stability a při vhodném rozmístění můžete vytvořit hostům příjemné soukromí.

 

Další otázky, které je dobré si uvědomit

  • Je nutné utrácet peníze za drahé stolové desky, když používáte na každý chod ubrusy?
  • Jaké zvolit látky, struktury a barvy? 
  • Jaký zvolit tvar a design, aby nábytek korespondoval s okolními prvky interiéru?

Tyto a další otázky a jejich odpovědi, vám zaručí nejlepší možný výběr pro vaši hotelovou restauraci. Víme, že je toho, na co je potřeba myslet, je moc. Proto poskytujeme zájemcům nezávaznou konzultaci zdarma. Během ní vás rádi provedeme vším, co je pro správný výběr důležité. Je to efektivní, jednoduché a rychlé. Neváhejte se na nás obrátit, rádi se vám budeme věnovat.