Odlehčete nohám pomocí taburetu

Taburety či podnožky spolehlivě doladí poslední detaily vašeho interiéru po rekonstrukci. Stejně tak si na něj vzpomenete při relaxování ve svém oblíbeném ušáku, když si s výčitkami natahujete nohy na konferenční stolek po náročném dni v práci. Nebraňte se a taburet si pořiďte, jelikož se jedná o tisíci lety osvědčený druh nábytku.

 

I taburet si můžete vyladit podle vašich představ

Jakmile se rozhodnete pro nákup, pravděpodobně narazíte na nedostatek variant. Většina firem totiž taburetům nevěnuje pozornost, jelikož pro ně nejsou finančně zajímavé. Pořídili jste si sedačku za desetitisíce, jenomže jak teď vybrat z nudné nabídky doplňkových podnožek? V Ressedu si poradíme i s tímto problémem. Podnožky nabízíme v různých tvarech, navíc doladíme potah i moření dřeva, jak bude váš interiér vyžadovat.

hranatý taburet

 

Který taburet je ten vhodný? Ujasněte si pár bodů

1) Za jakým účelem podnožku pořizujete. Přejete si taburet čistě funkční na sezení pod nohy, co nijak tvarově ani barevně nevybočuje od ostatního nábytku? Nebo má mimo funkce plnit i efekt interiérového solitéru, který každého ohromí?

kulatý taburet

2) Zjistěte rozměrové potřeby. Hledáte dlouhý taburet, který perfektně padne před postel jako odkládací pomocník, nebo naopak taburet menších rozměrů jako sedátko do chodby při obouvání? Potřebujete opravdu velký taburet k vaší sedací soupravě? Hranatý nebo kulatý? Nebo chcete otoman, jaký měla vaše babička?


velký taburet k sedačce

3) Zápasíte s místem? I taburety můžou mít úložné prostory.
ulopzne

4) Jaký zvolíte potah? Umístíte podnožku do hotelového lobby baru, kde se denně otočí mnoho lidí, nebo do ložnice, kde občas položíte prádlo? Barvu potřebujete sladit přesně k současnému nábytku nebo z podnožky chcete mít výrazný prvek interiéru? A co struktura potahu? Preferujete koženku, nebo semišové, sametové či žinylkové látky? (Pokud váháte, přečtěte si, jak vybrat mezi koženkou a látkou!)

Už máte jasnější představu? Nyní už jen zbývá vybrat si ten pravý a ozvat se nám. Rádi vám odborně poradíme!

velký taburet k sedačce2