Jak na komfortní sezení za barem?

Chtěli byste si za svým domácím barem dát snídani a přitom si hned po ránu nekřivit záda? Nebo aby hosté ve vašem podniku seděli za barem déle a o to déle si dopřávali drahé drinky? K tomu vám nepostačí jen krásná usměvavá barmanka a kvalitní kubánský rum, které najdete v každém druhém baru. Přidanou hodnotu nachází zákazník v prostředí a především v pohodlí sedícího. Kdy jste si naposledy za barem dlouze a v klidu popovídali se svým známým?  Že si za barem jen dáte panáka a hledáte jiné místo k sezení? Pohodlnější?

zabarem1

Židle s opěrkou i za bar!

Stačí málo a není to ani nákladné – namísto klasických nejlevnějších stoliček si za bar vyberte pohodlné barové židle s opěrkou na zadní straně. Představte si hosta, který si dal pátého panáčka. Díky opěrce má jistotu, že se nepřevrátí dozadu! Samozřejmě dalším předpokladem pro pohodlné a jisté sezení je zvolení správné výšky barové židle vůči vašemu baru. Přečtěte si podrobněji, jakou zvolit výšku barové židle

2BAROVKY

A úplně nejpohodlnější řešení? K zádové opěrce vyberte barovou židli s područkami. Rázem vám vznikne křesílko za bar. U barových křesel jen pozor na extrémně robustní tvary, které by nemusely ladit se zbytkem vašeho interiéru.

zabarem3

Jak nabídnout pohodlí za barem i "objemnějším" hostům?

Standardně očekávejte šířku sedu barového křesílka kolem 40-45 cm. Můžeme si vzít metr a polemizovat o tom, kdo všechno se do takového křesílka vejde. Nabízí se otázka, proč nevyrobit barovky robustní jako klasická křesílka, tak aby se do nich pohodlně usadil kdokoli? Taková úprava však za vysokým barem vypadá ošklivě. Pokud tedy chcete za bar usadit kohokoli, sáhněte po rohových barových židlích. Silnější člověk může sedět obkročmo přes roh a lokty si opírat na obě područky, případně sedí bokem a opírá se o jednu područku. Nic ho nikde nelimituje. A navíc – toto řešení vypadá za barem velmi zajímavě a originálně!

zabarem4bb

Barové židle dokážeme dodat přesně v takové výšce, kterou bude váš bar potřebovat. Nejste si jistí, jaká přesně to je? Ozvěte se nám! K barovkám snadno sladíte i tvarové kolekce dalšího nábytku jako jsou jídelní židle či křesla. Když k tomu připočteme širokou škálu kvalitních potahů a odstínů dřeva, tak lze vybrat perfektní sladěnou kolekci, kde se každý bude cítit pohodlně.