Proměňte svůj nábytek v jedinečný originál pomocí individuálních úprav

Doplňte interiér vhodnými tóny

Barvou látky či koženky a odstínem dřeva naladíte vhodné tóny hodící se do interiéru. Změnit potah a odstín dřeva je ve většině případů samozřejmost. V konkurenční nabídce zpravidla najdete k jedné židli pouze pár dekorů, které se však hodí jen do pár nejběžnějších interiérů. U firmy Ressed si u každého produktu zvolíte ze stovek kvalitních omyvatelných látek, které odpuzují tekutiny. V nabídce máme také pestrou škálu barevných koženek vhodných do náročného restauračního prostředí, takže se časem neprošoupou (jak někdy bohužel v restauracích sami vidíte).

banner-latky

Kompletní barevné harmonie dosáhneme dobře zvoleným odstínem dřeva. Snažíme se ke každému produktu držet odstíny v řádech desítkách barev.

Styl prošívání dokáže změnit nábytek v čase


Prošívání do tvaru karo dokážeme dodat s vtaženým knoflíkem nebo s imitací drahého kamínku. Oblíbený je samostatný vtah bez knoflíku. Takovéto prošívání se spíše objevuje na nábytku, který se snaží v interiéru napodobit doby minulosti a luxusu.

prositi

Čtvercové prošívání také osazujeme vtaženými knoflíky, kamínky, nebo necháváme samotné vtahy. Tento styl opět směřuje do minulosti, ale v posledná době jej najdete i v moderních interiérech.

Svislé či vodorovné prošívané pruhy jsou nejčastějším druhem prošívání do moderních interiérů. V nejhojnější míře se objevují svislé pruhy na restauračních lavicích na míru.

Pokud se bavíme o prošívání, rozhodně nemůžeme opomenout „krále mezi prošíváním“ a to styl Chesterfield, který si zaslouží větší pozornost. V minulém článku se dočtete více o prošívání a stylu Chesterfield.

chesterfield

 

Prvky krále Ludvíka XIV. a další luxusní doplňky

Opěradlo krále slunce dokážeme aplikovat na nejprodávanější židle, křesla, barové židle i lavice. Stejně tak i nohy typu král slunce. Jak již název napovídá, jedná se o nádech nábytku francouzského dvora Ludvíka XIV., přezdívaného Král Slunce. Oblíbeným prvkem používaným u tohoto typu nábytku je váleček na opěradle, tzv. roller. 

operadla

Opěradlo s nohami ve tvaru krále slunce a opěradlo s válečkem, tzv. roller

Lemovací šňůra neboli paspule

Čalouněné hrany nábytku krásně dotvoříme ozdobnou šňůrou. Používáme buď šňůru ve stejné barvě k okolním látkám na nábytku nebo šňůru v odlišné barvě od okolních čalouněných ploch. U paspule ze stejné barvy jednotlivé hrany vypadají více masivně, což podpoří perfektní dojem z kvality. Odlišné barvy paspule vždy nábytek rozveselí a zvýrazní jeho linie.

snury2

Kovové doplňky, které nastolí přepych


Pomocí kovových doplňků z vašich křesel dotvoříme luxusní kousky. Na nábytek nasadíme masivní kovové klepadlo. Pro umocnění přepychového dojmu doporučujeme olemovat vybrané hrany připínáčkovou lemovací lištou.

 

vaše logo přímo do nábytku


Tato vychytávka je pro všechny, kteří chtějí budovat svoji značku a myslí na každý detail v interiéru. Pro vyšívání loga do nábytku jsme vytvořili speciální článek, přečtěte si více o možnostech vyšití vlastního loga na nábytek.


Tvarové změny u nejoblíbenějšího nábytku

Jednotlivé kusy nábytku jsme schopni přizpůsbit i tvarem, výšku nebo šířku sedací i opěrné části aj. Plánujete-li doplnit interiér i atypickými kousky, rozhodně nás kontaktujte.