Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že vzorková prodejna bude v úterý 19.3. a úterý 26.3. fungovat v omezeném režimu z důvodu naší účasti na veletrhu. Děkujeme za pochopení.

Stohovatelné židle v provozu? Neslevujte na designu

Řeší to snad každý provozní. Kam rychle přemístit židle při pravidelném úklidu nebo jak efektivně skladovat židle, které na plánovanou akci nejsou zrovna potřebné? Kdybyste měli veškeré v tu chvíli nepotřebné židle rozmístit do skladovacích prostorů jedna vedle druhé, zaberou vám příliš mnoho místa. Navíc, manipulovat s každou židlí zvlášť sebere vašemu personálu spoustu času, což znamená finanční ztráty pro vás. Stohovatelné židle řeší všechny výše zmíněné problémy. Stohováním, štosováním či skládáním na sebe jednoduše ušetříte mnoho místa při dočasném skladování a nesčetně času s manipulací.

Stohovatelné židle - čalouněné | Ressed

Stohujte židle v hotelech i malých hospůdkách

Dlouho jsme pozorovali nabídku stohovatelných židlí, takže nám neuniklo, že praktické kousky zákazníci objednávali na úkor designu. Proto jsme se rozhodli vytvořit samostatnou kategorii stohovatelných židlí. V té si jednoduše vyberete vhodný vzhled praktické stohovatelné židle do každého druhu provozu – nabízíme totiž jak luxusní hotelové židle do restaurace s důrazem na čalouněné a snadno udržovatelné plochy, tak jednoduché celodřevěné stohovatelné židle do hospůdky. Zkrátka, odteď snadno dodržíte designový koncept hotelu i při zařazení praktických prvků, jako jsou právě stohovatelné židle.

Designové stohovatelné židle z bukového dřeva | Ressed


Základním předpokladem pro nejlepší výběr a spokojené užívání je kvalitní konzultace.
Proto se na nás neváhejte obrátit – rádi za vámi přijedeme osobně, vyslechneme vaše představy
a poradíme vám to nejlepší k vaší plné spokojenosti.